تعریف صنعت هتلداری چیست؟
مهماننوازی دهها تعریف مختلف دارد، اما میتوان آن را به عملی تقسیم کرد که باعث میشود فرد احساس خوشآمدگویی کند، معمولاً از طریق سرگرمی و راحتی. پس صنعت مهمان نوازی چیست؟ این شامل بسیاری از مشاغلی است که تحت این چتر بزرگ قرار می گیرند، مانند هتل ها، متل ها، استراحتگاه ها، رستوران ها، پارک های موضوعی و موارد دیگر. اگر مطمئن نیستید که آیا یک کسب و کار بخشی از صنعت مهمان نوازی محسوب می شود یا خیر، این سوالات را از خود بپرسید:
آیا این موسسه غذا یا نوشیدنی سرو می کند؟
آیا تجربه مشتری اولویت اصلی است؟
آیا کسب و کار از طریق خدمات بیشتر از کالا درآمد کسب می کند؟
اگر به یک یا چند مورد از این پاسخها بله پاسخ دادهاید، این احتمال وجود دارد که کسبوکار تا حدودی درگیر مهماننوازی باشد.
راه دیگر برای درک بهتر مهمان نوازی، نگاهی به چهار بزرگ: غذا و نوشیدنی، سفر و گردشگری، اقامت و تفریح است. دسته غذاها و نوشیدنی ها شامل رستوران ها، بارها و سالن ها می شود. سفر و گردشگری خطوط هوایی و آژانس های مسافرتی را پوشش می دهد. اقامتگاه می تواند هر چیزی باشد، از هتل گرفته تا AirBnB. و تفریح معمولاً به معنای فعالیت هایی مانند گلف، ماهیگیری و تنیس است. نرم افزار هتلداری رایا شما را در پیشبرد اهدافتان یاری می بخشد.
همه این صنایع با انگیزه خود به هم متصل شده اند تا تجربه لذت بخشی را برای همه شرکت کنندگان فراهم کنند. فضای دلپذیر و گرم است، امکانات گاهی اوقات امکانات رفاهی مانند دوش یا پارکینگ رایگان را ارائه می دهند، و درآمد آنها معمولا به این بستگی دارد که آیا مردم از بودن در آنجا لذت می برند یا نه.
برچسب: هتل، اتوماسیون هتلداری، نرم افزار هتلداری، هوش تجاری، مدیریت هتل، خدمات مشتریان، مدیریت ارتباط با مشتری، منابع انسانی، خانه داری، لاندری، رزرواسیون، منابع انسانی، نرم افزار هتل، فرانت آفیس، پذیرش، حسابداری، حساب داری، خزانه داری، رستوران، پارکینگ هتل، ارتباط با مشتری، کاست کنترل، بهای تمام شده، امور مالی هتل، تعمیر و نگهداری، تاسیسات، پورتال سازمانی، پورتال هتل، انبارداری، انبار، اموال و دارایی ثابت، حقوق و دستمزد، کارگزینی، گزارش سفر هتل، قیمت گذاری پویا،